Spinazie Quiche

Spinazie Quiche

Ingrediënten

  • Verse spinazie
  • Prei
  • Ui
  • Knoflook
  • Champignons
  • Cherrytomaatjes
  • 3 eieren
  • 50 ml slagroom
  • Peper en zout
  • 6 vellen bladerdeeg
  • Geraspte kaas
  • Paneermeel
  • Quichevorm

Haal de vellen bladerdeeg ongeveer een uur van de tevoren uit de diepvries zodat ze even kunnen ontdooien. Strijk de vorm in met boter. Verdeel de vellen bladerdeeg over de quichevorm. Bak het bladerdeeg blind in 10 minuten op 200 graden. Snijd ondertussen de groenten, leg de tomaat apart (voor boven op) en wok ze een gaar. Vul de quiche vorm met de gewokte groenten. Klop de eieren met de slagroom en voeg wat peper en zout toe. Schiet het mengsel van ei en slagroom boven op de groenten. Leg vervolgens de tomaatplakjes erop en bestrooi de quiche met kaas en een beetje paneermeel voor een krokant laagje. Bak de quiche gaar in ongeveer 30 minuten op 180 graden.

AND READY

GUTENAPPETIT EETSMAKELIJK BONAPPETIT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s