L o N d O n

L o N d O n

Vorige week maandag ging ik met een paar meiden naar London. We hadden een vrije week van school en dat kun je heel goed besteden door bijvoorbeeld een paar dagen naar London te gaan. Yea right, hopsake het vliegtuig in en binnen uurtje stonden met beide benen op de Engelse grond. Het is voor mij niet de eerste keer… maar het voelt elke keer weer nieuw. Ik hou van deze stad. Geen moment rust, metro in metro uit, straat muzikanten, duizenden toeristen met fototoestellen en het prachtige accent van de Engelsen.

London kent zoveel gezellige en bijzondere squares, parken en prachtige oude gebouwen. Deze stad heeft maar liefst 8,3 miljoen inwoners. Holy moly dat is de helft van de Nederlanders in Nederland.

Elke cultuur, elke toerist en elke inwoner heeft in London ruim de mogelijkheid om een leuk restaurant, bar of ander eetgelegenheid te vinden. De keuze is reuze. De Engelsen staan bekend om hun English breakfast, zeer uitgebreid ontbijt met eieren, spek, witte bonen in tomatensaus etc. en hun English tea, zoals High tea of Afternoon tea met veel verschillende lekkernijen. De stad kent ook veel self-service lunchrooms/winkeltjes. Het is een super concept. De dagen dat wij in London waren hebben wij ook gebruik gemaakt van deze self-service lunchrooms. Pak wat je lekker vind, ruime keus aan verse broodjes, salades en fruit. Reken af en zeg: Take Away anders heb je nog eens een dikke toeslag op je aankopen te pakken. Mocht je in London zijn, loop Pret a manger eens binnen, niet te missen zit op elke straathoek zo ongeveer en is een goed voorbeeld van een self-service lunchroom. Dikke pret!!

Tip voor de mensen die naar London gaan, plan van te voren wat je echt wilt zien en laat je vooral verrassen door deze indrukwekkende stad.

 >>London the city that never sleeps<<

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s