Cinnamonbread

Cinnamonbread

Ingrediënten

  • 1 witbroodmix
  • 30 g roomboter
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 ei
  • Appeltaartvorm

Maak het deeg volgens de verpakking. Laat afgedekt 10 minuten rijzen op kamertemperatuur. Leeg er een half lauwwarme natte theedoek overheen. Kneed het deeg nogmaals door en laat het nu 45 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel het deeg tot een gelijke dikte en smeer het in met roomboter. Mix de poedersuiker met de kaneel. Verdeel het mengsel van poedersuiker en kaneel over het deeg. Rol het plak deeg op. Snijd gelijke plakken af van ongeveer 6 cm. Leg de plakken in de appeltaartvorm. Strijk het brood in met een geklopt ei. Bak het brood in ongeveer 25 minuten gaar.

AND READY

GUTENAPPETIT EETSMAKELIJK BONAPPETIT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s