Over

Over

Mijn naam is Anne, ik ben 20 jaar en ben eerstejaarsstudent Facility Management Saxion in Deventer. Samen met mijn ouders en zusje en broertje woon ik in het mooie achterhoek.

Ik ben al een lange tijd fan van koken en bakken. Ongeveer 5 jaar geleden moest ik mijn vakkenpakket kiezen voor mijn vervolgopleiding. Ik had toen gekozen voor consumptieve techniek, kort uitgelegd praktijklessen: koken en bakken. Top combinatie van naar school gaan, theorielessen en in de praktijklessen stonden we in de keuken en bakkerij. De tijd vloog voorbij en toen moest ik een keuze gaan maken voor mijn vervolgopleiding. Grote twijfels en lang gefocust op Horecamanagement, maar de keus werd uiteindelijk heel wat anders: Facilitair leidinggevende. Ben erg blij dat ik die keus heb gemaakt, voldoende afgerond met leuke stages en nu zit ik op het HBO Facility Management. Veel tijd gaat in school zitten, maar moet mijn creativiteit kwijt dit doe ik koken en bakken.

Na lang wikken en wegen heb ik toch gekozen om een deze blog te starten. Er zijn al zoveel foodblogs met prachtige recepten, maar toch wil ik graag mijn recepten delen met anderen!

Ik blader graag door tijdschriften en kookboeken om tot leuke ideeën te komen. De foto’s zijn meestal super mooi en er staat een leuk persoonlijk verhaaltje bij.

Op mijn blog zul je een variatie zien van verschillende recepten en tips. Ook vind je op mijn blog beschrijvingen van groenten en fruit.

Ik wens je veel plezier op mijn blog!

Liefs Anne

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s