Komkommer

Komkommer

Komkommer is een de populairste groenten in Nederland. Een lekkere snack groente voor tussendoor. De komkommer is een vrucht die in Nederland en België vooral rauw als salade wordt gegeten.  Een komkommer bevat vooral water en weinig voedingstoffen.

De flavonoïden in de komkommer bieden een ontstekingsremmend effect. Gecombineerd met vitamine C wordt dit effect extra versterkt. Verder bevat de komkommer Vitamine B5, kalium, mangaan en magnesium.

Hoe komkommer te gebruiken?

  • Snackgroente
  • Salade
  • Lekker op brood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s