Koffiepanna-cotta met speculaas

Koffiepanna-cotta met speculaas

(voor 4 personen)

Ingredienten

  • 500 ml slagroom
  • 40 g suiker
  • 2 oploskoffie sticks
  • 3 blaadjes gelatine
  • 5 speculaasjes
  • 4 glazen

Breng in een grote pan de slagroom met de suiker en de oploskoffie aan de kook. Zet het vuur laag en laat het zo’n 10 minuutjes inkoken. Week de gelatine in een bak met koud water. Neem de room van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem in de room slagroom op. Breek de 3 speculaasjes over de 4 glazen en giet het mengsel in de glazen. Laat het ongeveer 3 uur opstijven in de koelkast. Verkruimel de overige 2 speculaasjes als decoratie op de panna-cotta. Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s