kleine platte appelcake

Kleine platte appelcake

Waarom moet altijd alles in grote hoeveelheden? Why? Klein is net zo fijn. Ik vind het zelf leuker om kleinere dingen te maken. Vandaar ook deze kleine platte appelcake.  Makkelijk gemaakt en leuk om uit te delen.

Ingrediënten

  • 100 g boter
  • 100 g suiker
  • 100 g patentbloem
  • 1 vanillesuiker zakje
  • 2 eetlepel kokos
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 appel
  • Mixer
  • Beslagkom
  • Kleine cake vorm

Begin met de oven op 175 graden te zetten. In tussen maak je het beslag voor de cake. Voeg de boter, suiker, patentbloem en vanillesuiker samen en mix het tot een egaal beslag. Vervolgens voeg je de kokos, kaneel en kwart van de appel in stukjes toe.  De rest van de appel snijd je plakjes van voor boven op de cake. Smeer de cake vorm goed in giet het beslag van de cake in de vorm en leg vervolgens de appelstukjes erboven op. Strooi iets kaneel erover en hopskee de oven in. Bak de cake in ongeveer 25 minuten gaar en controleer de cake met een satéprikker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s