Bestemming onbekend

Al vroeg uit de veren om mijn dag goed te besteden. Ik heb vakantie en ben over naar het volgende leerjaar. Halverwege het jaar zat het qua punten niet mee, maar nu had ik zelfs bijna mijn propedeuse te pakken die komt in het najaar wel haha

8.30 sta ik op het station met een onbekende eindbestemming. Ene trein in andere trein uit. De eerste beste trein spring ik in, ideaal geen last van lange wachttijden of storingen want dan kies ik voor een andere trein. Langzaam rijdt de trein richting het midden van het land. Langs de groene weilanden met koeien en een trein vol met onbekende interessante mensen. Oortjes in met een goede playlist van Spotify.

Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland waar ik nog ben geweest. De trein tuft verder naar het westen van het land. Ik kies voor Rotterdam! De stad van Feyenoord en waar gister de Tour de France doorheen reed. 1 keer eerder was ik in Rotterdam, om te winkelen. Even snel research doen naar Rotterdam.

Bestemming onbekend heeft een eind bestemming gekregen, ik loop het station uit. Op naar de tram. Ik las op Google dat het leuk was om naar de Erasmusbrug te gaan. Wachtend op de tram spreekt een vrouw mij in het Engels aan of ik hier bekend ben haha. Met mijn beste Engels help ik haar. Tram in en op de Erasmus. De grote kantoorgebouwen en het water met de brug er tussen is prachtig gezicht. Stap voor stap over de brug. Een schattige kleine Chinees met een mega camera vraagt of ik een foto wil maken. Off course, your welcome.

IMG_6276

Aan de overkant is het bekende restaurant van Herman de Blijker en het hotel New York. Jammer genoeg heb ik Herman niet gespot. Hop hop de metro in op naar de volgende bestemming: de Foodhallen in de Blaak. Niet te missen voor een foodie.

Ik stap het prachtige hoge gebouw binnen, allemaal lieve schattige kraampjes met mooie versen producten. Een walhalla voor de liefhebbers van voedsel. Op de -1 verdieping is een toilet voor 0,70€ en krijgt tegoedbon van 0,50€ terug. Die kun je besteden bij de marktkraampjes. Ik heb een kop koffie gedronken gedronken bij Fellini. Een bakje waldorfsalade en mango’s mee voor thuis.
IMG_6286

Op naar de winkelstraat, even binnenlopen bij mijn favoriete winkels zoals Pull & Bear, H&M en Mango.

Het nieuwe station is waanzinnig mooi om te zien. Inchecken bij de welbekende springpoortjes haha en de terugreis kan weer beginnen. Een koffie en wat lekkers voor onderweg haal ik bij Dudok Patteserie, perfect heerlijk. Voor de terugweg is de bestemming wel bekend op naar het oosten 😉

IMG_6291

16.52 gearriveerd bij mijn stationfiets! Op naar de volgende 🙋

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s