No no no

Het is alweer een behoorlijke tijd dit ik iets heb geschreven. Soms heb je zo’n moment dat je even geen zin hebt om de oven of een pan aan te raken. Het komt zelden voor, maar ik had dat even de afgelopen 2 weken. Ik werk in een bakkerij in het dorp.  Als het vakantie is  en mijn collega vakantie heeft , ben ik extra druk met gebak en taart.  En dus daarom soms geen zin om thuis ook weer eens bezig te zijn haha. Het is bijna een luxe probleem 😀

Morgen begint mijn school leven weer. Here we go! Ik kan wel zeggen dat ik een superduper vakantie heb gehad. Waanzige dingen gedaan. Als ik vrije tijd heb wil ik dat graag goed besteden zoals leuke dingen doen. Bijvoorbeeld vorige week maandag landde ik net op het Griekse eiland Kreta en die week daarvoor stond ik met regen in Winterberg. Gisterenavond was ik in het Amsterdamse bos bij mijn favoriete band Kensington en zaterdagmiddag fietste ik over de Hoge Veluwe. Zo kan ik nog wel even doorgaan…

Back naar realiteit. Het is vandaag maandag, morgen dinsdag. Dinsdag: school! Ik ga nog genieten van de laatste mooie dag van de vakantie. Swippen door de vakantie foto’s, goed boek en een kop koffie on the sideeee.

Na het vakantieseizoen begint het televisie seizoen. Zeker komende 10 weken heb ik een avondvullend programma. De favoriete programma’s gaan beginnen. Kijken of opnemen en dan terug kijken en weer wachten tot en week daarna op het vervolg.

Mijn televisielijstje

  1. Flikken Maastricht, vrijdag 20.30
  2. Bluf, donderdag 21.30
  3. Expeditie Robinson, donderdag 20.30
  4. Hollands Next Topmodel, maandag 20.30
  5. Dokter Tinus, maandag 20.30 (start 28 september)
  6. Heel Holland Bakt, zondag 20.20
  7. Meiden van de Herengracht, woensdag 22.25 (nieuw)
Advertentie

Een reactie op “No no no

  1. Fijn te horen dat je een hele mooie vakantie hebt gehad. Je hebt idd veel dingen gedaan. Volgens mij kun je je lijstje met activiteiten nog gemakkelijk uitbreiden met o.a. Marseille en de voetbalwedstrijd in Gelsenkirchen (Schalke). Goed dat je het doet! Genieten van het leven. Nu weer tijd voor andere bezigheden. Veel succes in het 2e schooljaar en veel plezier met jouw televisieprogramma’s. Houd wel tijd over om af en toe te bakken. Dat kun je namelijk “uit de kunst”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s