FOODBLOGEVENT JANUARI 2016

FOODBLOG EVENT JANUARI 2016

Zooo alle feestdagen zijn weer voorbij. Twee weken lang gezelligheid en gekkigheid. Één zucht en de vakantie is voorbij. Dat moment had ik vandaag. Het moment dat ik weer eens in mijn agenda moest gaan kijken hoe het zit met deadlines en andere bezigheden met betrekking op school.

Gisteren ben ik 21 jaar geworden, ja een echte oude taart. Na al die feestdagen ben ik ook nog even jarig. Een dag goed verwend met leuke cadeaus en gezellige mensen op de visite. De zelfgemaakte taarten vielen in de smaak.

Het FOODBLOGEVENT, een maandelijkse wedstrijd die van het ene naar het andere foodblog gaat. De blogger/blogster mag een thema verzinnen waarop andere bloggers/bezoekers hun recepten mogen insturen. Begin december vroeg Miranda van Smulboks of ik mijn traditie voor 1 januari wou delen met haar en haar volgers. Dit heb natuurlijk gedaan en gisteren maakte ze mij blij met een leuk cadeau voor een blogger, namelijk dat ik het volgende foodblogevent mag organiseren voor de maand januari. Hierbij heb ik jullie hulp nodig. Een nieuwe maand een nieuwe uitdaging. De maand januari staat bekend om goede voornemens.

Één van de bekende goede voornemens is gezonder gaan leven. Ik ben benieuwd wat jullie lekkerste gezonde recept is. Dit mag variëren van ontbijt, lunch, sapje, snacks of warme maaltijd.

Kom maar op met jullie goede voornemens recepten!

  • Zet het recept op jouw blog en zet erbij dat je meedoet met het Foodblogevent Januari 2016. Plaats ook een link van mijn blog in jouw blog.
  • Heb je geen blog maar wil je graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar anne_kosters@live.nl met je naam, recept en foto.
  • Meedoen kan tot en met 31 januari 2016. Begin februari maak ik de winnaar bekend op de mijn blog en instagram.
Advertentie

7 reacties op ‘FOODBLOGEVENT JANUARI 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s