Tomatensaus

Tomatensaus

Een zelfgemaakte tomatensaus voor bij de pasta of voor over de pizza is vele malen lekkerder dan een sausje uit een potje. Het maken duurt misschien iets langer als het open draaien van potje, maar dan heb je ook wel echt een lekkere tomatensaus.

Ingrediënten

  • 3 tomaten
  • 1 groene peper
  • 4 knoflooktenen
  • 1 kleine ui
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • Scheutje olijfolie

Snijd de tomaten in kleine stukjes. Snijd vervolgens de groene peper in hele kleine stukjes. Snipper de ui. Giet een scheutje olijfolie in de pan en zet het vuur aan. Doe de tomaten, peper en ui in de pan. Pers de knoflook boven de pan uit. Laat het geheel lekker even pruttelen en druk de tomaten stukjes aan zodat het een egaal geheel wordt. Voeg als laatste de tomatenpuree toe voor de extra tomatensmaak. Tadaa je hebt een heerlijke tomatensaus.

IMG_1805

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s