Aioli

Aioli

Een lekker knoflooksausje voor bij gourmet of bij het andere eten. Makkelijk en snel gemaakt, maar dan moet je wel een beetje van pit en knoflook houden.

Ingrediënten

  • 6 eetlepel mayonaise
  • Snufje zout
  • Peper
  • 2 eetlepels citroensap
  • 4 knoflooktenen
  • Klein beetje sambal voor de pit

Mix de mayonaise met de citroensap goed door elkaar. Voeg vervolgens een snufje zout toe. Snijd of pers de knoflook fijn. Voeg deze volgens ook toe samen met een beetje peper naar wens en voor de extra pit een beetje sambal. Tada klaar is kees. Aioli is ready for take-off.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s